KELETI ORSZÁGRÉSZ VEZETŐ FÖLDMÉRŐ VÁLLALATA-HATÁRTALAN térinformatikai megoldások

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink köre az úgy nevezett klasszikus földméréstől a a csúcstechnológiának számító 3D pontfelhő kivonatok készítéséig terjed, mely térbeli képet ad bármilyen objektumról, amely szükséges lehet a városi kerületek, épületek, közművek, közutak és vasutak tervezésében.

3D-S TÉRKÉPEZÉS ÉS MODELLEZÉS

A legszélesebb hatáskörben a kormányok és önkormányzatok kezdik felismerni a 3D-s környezet adta lehetőségeket, hogy azáltal elősegítsék város-menedzsmenti döntéshozatalukat. Döntéshozók világszerte még csak most ismerkednek a térinformatika lehetőségeivel és vizsgálják azt, hogy hogyan támogathatja őket abban, hogy költséghatékony vagy egy fenntartható jövőhöz hozzájáruló döntéseket tudjanak hozni.

KITERJESZTETT VALÓSÁG

A kiterjesztett valóság (AR) széleskörű alkalmazása már a közeli jövőt jelenti sok iparág számára. Kiindulva abból, hogy milyen gyorsan kezdték el alkalmazni a 3D-s objektumokat és környezetet számos folyamatban, mint például a CAD tervező szoftverekben a mérnökök körében. A kiterjesztett valóság azt ígéri, hogy közvetlen hidat emel a digitális és a valódi világ között, lehetővé téve a két oldal közötti közvetlen interakciót.

FÖLDMÉRÉS

Az általános, minden egyéb felmérési munka problémamegoldással kezdődik. Különösen, hogy maga az adatgyűjtés menete is számos kihívás el